Around April 2014 Sander and I decided to start planning our world trip! We have both dreamed about travelling the world, seeing new countries and meeting new people. The time just never really seemed right to go! And where do you start? well, simple really….. our good old friend google helped out! just a simple ‘how to plan a wordtrip’ was sufficient to get us over a hundred sites with lots of help planning this enormous task!

after choosing september as our ‘leaving month’ we just slowly started working towards it!

Welcome to our blog!

 

Advertisements

One response »

 1. Hallo Sander,

  Ik ben Henk Derksen de zoon van…..
  Gisteren heb ik de kaart van je ontvangen, ik moest mijn best doen om te lezen wat er stond maar dat is me wel gelukt sterker nog, de tekst ontroerde me.
  Ik kan me nog herinneren dat je met de fiets naar mijn vader kwam om te trainen, inmiddels zijn we een paar jaar verder en is die kleine jongen van toen een wereldreiziger geworden.
  Bij het lezen van de kaart kwamen bij mij ook weer herinneringen boven van hoe het was bij mijn ouders thuis en hoe hartelijk ze waren, ik vind het fijn om te lezen dat je zulke warme herinneringen hebt overgehouden uit die tijd.

  Vanavond ben ik bij de damclub langs geweest om de sleutel terug te brengen die mijn vader in zijn bezit had. Ik heb op de damclub nog enige tijd gesproken met de voorzitter (als ik het goed heb) en jou zus. Zij vertelde mij van jou blog en dat mijn vader jou ook volgde, ik heb haar het adres gevraagd van jullie blog om op deze manier jou te bedanken voor de kaart met de mooie woorden er op.

  Ik begreep dat ook voor jou de dood van mijn vader als een donderslag bij heldere hemel kwam en dat je het niet kan vatten, dat zelfde geld voor mij ook, ook ik denk dat allemaal niet waar is en dat hij morgen weer thuis komt, maar helaas is dat niet het geval.
  Ik begreep van je zus dat jullie in april weer naar Nederland komen, mocht je om een gesprek verlegen zitten omtrent mijn vader , laat het maar weten, ik sta je graag te woord.

  Ik hoop dat jullie nog een geweldige tijd hebben aan de andere kant van de wereld, geniet ervan want je leeft maar één keer.

  Het ga jullie goed,

  Groeten
  Henk Derksen jr.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s